SPG Event

SPG Event

SPG Event är en del av Sveriges största nöjesorganisation Stureplansgruppen.
Vi är specialiserade på att designa och producera företagsevent. Vi är en eventbyrå för företag och konferens som finns i Stockholm men jobbar i hela världen.

Vår breda kompetens och expertis har sin grund i vår familj och sin styrka i vårt stora nätverk av människor runt om i hela världen. Vi tror på snyggt designade och väl genomförda event. Vi tror på att skapa nytt, men även att återvinna gammalt. Vi gör alltid vårt yttersta och vill alltid leverera en produkt och service i världsklass. Som en del av Stureplansgruppen kan vi till skillnad från våra konkurrenter erbjuda ett par av Sveriges mest attraktiva restauranger, catering, nöjes- och möteslokaler – utan mellanhänder.

SPG Event
Sturegatan 4, 2 tr
Box 55719
114 35 Stockholm
www.spgevent.se

SPG skapar tillställningar med gott samvete!
Ansvar är inget nytt ord i SPG Events värld. Vi på SPG Event är helt övertygade om att vi kan bidra till en mer hållbar värld och göra nytta, samtidigt som vår dagliga verksamhet fortlöper. Ett samarbete med EFD känns därför som ett naturligt val, där vi kan guida våra kunder till ett mer aktivt val kring profilprodukter och eventmaterial. Där resultatet och vinsten från produkterna vi köper går rakt in i olika välgörenhetsprojekt världen över. Vi alla har en möjlighet att påverka och förmåga att bidra till en bättre värld! Vi kallar det ansvar.

SPG Event har bidragit till projektet Vätskeersättning

SPG-info