Jureskogs

Välkommen till ett helt nytt sätt att se på ”fast food”. Vi är stolta över att kunna servera en riktig gourmetburgare.
Kvalitet och hållbarhet är viktigt för oss. Därför använder vi bara färskt och aldrig fryst kött och bara från svenska mjölkkor. Det är dels för att maximeraanvändningen av kon, men också för att minska vår miljöpåverkan. Mjölkkor betar friskt grönt gräs, förser oss med mejeriprodukter och har långa liv. Det betyder att när korna pensionerat sig så har de rört på sig mer, vilket gör att deras kött är rikt på både fibrer och smak.
Det är enligt oss det godaste köttet!

Brödet är lika viktigt. Därför bakar vi ekologiskt bröd tillsammans med Gustav Pietsch från Bakery & Spice, i vårt egna bageri i Årsta. Vi erbjuder också allt från ekologiska kycklingvingar till grönsaker som sides eller rätter i sig. Och sist men inte minst kan du välja på ett brett utbud av goda drycker, med eller utan alkohol. Vi hoppas du ska trivas hos oss, oavsett när på dagen du kommer, från lunch till sena kvällen.
High Five!

Restauranger
Jakobsbergsgatan 21 – Stockholm
Sveavägen 47 – Stockholm

www.jureskogs.se

Samhällsansvar är en av Jureskogs grundvärderingar

Att ta vårt ansvar i samhället är en av Jureskogs grundvärderingar och vi strävar efter att det ska genomsyra allt vi gör. Vi fokuserar på specifika samhällsfrågor så som hållbarhet och miljöpåverkan.
Ett resultat av detta arbete är att vi valt att köpa våra våtservetter, skräddarsydd för att uppfylla våra behov av EFD, där överskottet går direkt till hjälpande insatser. Så vad innerbär detta? Jo, kort och gott: som gäst på Jureskogs bidrar du till att vi kan hjälpa fler människor världen över!
Self High Five!

Jureskogs har bidragit till projektet Vätskeersättning