Let me be Frank

Let me be Frank

Let me be Frank AB är ett Västeråsbaserat restaurangföretag. Ambitionen är att skapa restauranger och barer som gör det växande Västerås till en roligare och mer smakfull plats att leva, bo och verka i. I dagsläget driver
Let me be Frank AB fyra restauranger.

Vi andas ansvar
Vår idé är enkel – att ta ansvar! Med ett öppet sinne och tillräckligt med kunskap går det att hitta en lösning på nästan allt. Till och med att göra världen lite bättre i vår dagliga drift. Vi är övertygade om att det mesta är möjligt, det gäller bara att ha modet, viljan och förmågan att tänka annorlunda. Vi är annorlunda! Ett litet resultat av detta är förbrukningsprodukterna vi köper av EFD, där överskottet går rakt in i välgörenhetsprojekt. Vi har tagit vårt ansvar – att förändra vardagliga saker för att göra världen bättre!

Let me be Frank har bidragit till projektet Vätskeersättning

Frank

Vår gimmick kallas för Frank Rules.

En blint serverad fyrarättersmeny bestående av två förrätter, en varmrätt & en dessert som kittlar nyfikenheten och förhöjer upplevelsen. Som gäst väljer du på plats mellan kött eller fisk till huvudrätt, eller helt vegetariskt och lutar dig tillbaka. Om så önskas kan vi servera ett välanpassat dryckespaket till menyn.

Stora Torget 3, Västerås
021-13 65 00
www.frankbistro.se

The Circus

Vägg i vägg med Frank ligger cocktailbaren Circus.

En avslappnad och skön bar som slog upp sina portar i maj 2009. Under den härliga sommaren 2019 hade vår populära uteservering ”Tältet” äran att gästas av Madame Josephines kök med personal. Via en charmig foodtruck serverades streetfood från hela världen. Vi har nu gått tillbaka till att servera utsökt mat tillagad av Frank-köket och varje onsdag och torsdag kör vi temakvällar med olika musikgenrer och cocktailstilar! Den biblioteksliknande baren inne på The Circus har en lista av spritsorter som är lika lång som natten är ung.

Stora Torget 3, Västerås
021-13 65 00
www.thecircus.se

Nya Hattfabriken

I slutet av november 2011 öppnade Nya Hattfabriken.

Efter en inspirationsresa till New York blev målet att skapa en atmosfär som förde tankarna till en amerikansk-fransk bistro. En kvarterskrog med ett kök som har hjärtat i Sverige men som hyllar god mattradition oavsett ursprungsland. På Nya Hattfabriken hittar man klassiska svenska rätter som Professor Wretmans Toast Skagen, Råbiff, Kalix löjrom och Wallenbergare likaväl som fransk Tarte flambée, Moules Frites, T-Bone Steak med bèarnaise eller något härligt långkok som Boeuf Bourguignon.

Slottsgatan 8, Västerås
021-13 65 00
www.nyahattfabriken.se

Madame Josephine

Madame Josephine är boqueria och tapasbar med stora smaker på små tallrikar.

Här hittar du härliga tapas, spanska charkuterier och klassisk paella. Luncherna är medvetna och moderna med spanska influenser. Vi inspireras av tapastraditionen och dess förmåga att samla människor. Att äta tapas är perfekt för alla som älskar att ha det bra och njuta av god mat. Lekfullt och helt fritt från regler. Smaka av det som faller dig in.

Slottsgatan 8, Västerås
021-13 65 00
www.madamejosephine.se

Pråmen

Som gäst skall Du känna dig väl omhändertagen och få uppleva mat och dryck på en hög nivå.

Vi vill vara en restaurang med höga ambitioner och gott rykte. Maten skall återspegla vår omgivning, så smakerna hämtar vi från vattnet och närområdet. Här på Pråmen är miljön avslappnad och vi erbjuder en fyrarätters meny där Du själv väljer det som passar dig bäst. Vår matlagning är traditionell med inslag av nya influenser och tekniker.

Färjkajen, kajplats 1-3, Västerås
021-448 49 99
www.pramenvasteras.se

Magasinet

Magasinet i sig har anor från mitten 1900- tal och har fungerat som magasin för bojar, tampar och annan hamnutrustning.

En tidigare central plats för hamnen som vi väckt till liv på vårt sätt för att det åter ska bli en central plats med mycket liv. Här är du alltid välkommen precis som du är! Kläder på kroppen och en härlig inställning är allt som krävs. Unna dig nått gott att dricka och äta i sjönära miljö. Allt beställs i barerna och du sätter dig där du känner för.

Färjkajen, kajplats 1-3, Västerås
021-448 49 99
www.magasinetvasteras.se