Chris Wine & Spirits

Över 60 år i branschen
Chris Wine & Spirits är en erfaren importör och har funnits på den svenska vinmarknaden enda sedan 1943. Vi marknadsför några av Sveriges största varumärken inom både vin, champagne och sprit och i vårt sortiment hittar du en mängd populära varumärken och producenter med olika ursprung och stilar. Många av våra produkter har funnits på den svenska marknaden under lång tid och flera är marknadsledande inom sina segment.

Sedan 2012 ingår vi i Viva Wine & Spirits Group tillsammans med Giertz Vinimport, The Wine Team, Iconic Wine och Winemarket. Gruppen är en av de tre största aktörerna på den svenska marknaden.
www.chriswine.se

Samhällsansvar är en av Chris Wine & Spirits grundvärderingar
Att ta vårt ansvar i samhället är en av Chris Wine & Spirits grundvärderingar och vi strävar efter att det ska genomsyra allt vi gör. Vår vision innebär att det är vi som sätter den standard som andra i vår bransch ska följa. För att uppnå detta är våra medarbetare och de relationer vi bygger upp med kunder, leverantörer och intressenter precis lika viktiga som våra produkter och expertis. Därav vårat samarbete med EFD (Engineering For Development) där överskottet av de produkter vi köper går rakt in i olika välgörenhetsprojekt världen över.

Chris Wine & Spirits har bidragit till projektet Vätskeersättning

EFD Produkter till
Chris Wine & Spirits

Vi har valt att köpa vårt promotionmaterial samt förbrukningsvaror från EFD. Så som; Barmattor, Uppblåsbara flaskor, LED Sticks, Ishinkar, Pappersmuggar och Papperssugrör i miljövänligt material.