IN GODA BURGARE
WE TRUST

IN GODA BURGARE WE TRUST

Bores är ett nytt franchise-koncept som ska återta Sveriges gatukökskultur. Vi vill att Sveriges befolkning ska kunna se fram emot att besöka sitt lokala gatukök och gå där ifrån mätta och nöjda.

STARTSKOTTET
Bores grundar sig i den förtynande svenska gatukökscenen som gått från cool mötesplats, raggare och prisvärd mat till det sorgliga det är idag. Bores är grundat av två bröder och efter att de sett sin barndoms gatukök förvandlats till thaikiosk fick det vara nog. CG pratade med sin bror, C-H, om att släppa allt och inom kort hade Bores grundats.

IN GODA POMMES WE TRUST
Konceptet är till för alla och grundar sig i ett tydligt modernt språk med en enkel och prisvärd meny. Därför var det viktigt med både glutenfria, veganska och vegetariska alternativ utöver magiska burgare. Målet är att Sverige åter ska gå till ett gatukökskoncept och avnjuta en prisvärd premiumburgare i en skön och avslappnad miljö i vad vi kallar gatukök 2.0, vilket bland annat innebär att alla Bores är kontantfria och beställningar kan naturligtvis göras via vår app.

Med en seriös men inte allvarlig attityd ska vi åter ska få Sveriges befolkning att med glädje besöka Sveriges nya gatukökskoncept och få en prisvärd upplevelse!

VÅRA RESTAURANGER
Stockholm, Sveavägen 77c
Vallentuna, Tuna Torg 6
Linköping, Erdtmans gata 7
Uppsala, Stångjärnsgatan 10

MERA OM OSS
www.bores.se
www.facebook.com/boresgatukok
www.instagram.com/boresgatukok

BORES Ansvar
För oss på BORES är handling viktigare än ord. Vi är helt övertygade om att våra insatser visar att situationer går att förändra. Att det vi gör skapar ringar på vattnet, skapar en rörelse, ett momentum som gör att vi alla vågar och vill engagera oss i positiv förändring. Förändring som har bäring på lång sikt och på bred front. En förändring som resulterar i acceptabel livskvalitet för alla, överallt. Därav vårt samarbete med EFD (Engineering For Development) där överskottet av alla våra take-away produkter går rakt in i nedan välgörenhetsprojekt. Svårare än så här behöver det inte vara.

BORES har bidragit till projektet Vätskeersättning

Bores