IN GODA BURGARE
WE TRUST

IN GODA BURGARE WE TRUST

Bores är ett franchise-koncept startat 2017 som ska återta Sveriges burgarkultur. Vi vill att Sveriges befolkning ska kunna se fram emot att besöka sin lokala snabbmatsrestaurang och gå där ifrån mätta och nöjda.

STARTSKOTTET
Under 1950-talet öppnades i Sverige de första riktiga gatuköken och tog landet med storm. En kultur bildades snabbt i och med detta och gatuköket blev en välkomnande mötesplats byggt på passion.
Idén till BORES föddes ur denna kultur med målsättningen att bevara känslan av närhet & samhörighet i ett modernt restaurangkoncept som flörtar med dåtiden i sitt uttryck.
CG med sina 15 år i restaurangbranschen bestämde sig 2015 för att bryta sig in i den nya och mycket mer opersonliga burgarkulturen. Ta tillbaka det hemtrevliga & inbjudande, bort med prestigen, leverera riktigt bra premiumburgare till vettiga priser #prisvärdpremium
CH kände snabbt likadant och med sin erfarenhet som entreprenör inom IT-världen bildades konceptet BORES.

IN GODA POMMES WE TRUST
Konceptet är till för alla och grundar sig i ett tydligt modernt språk med en enkel och prisvärd meny där alla burgare självklart går att beställa som veganska. Målet är att Sverige åter ska gå till ett snabbmatskoncept och avnjuta en prisvärd premiumburgare i en skön och avslappnad mijlö. Alla Bores är kontantfria och beställningar kan naturligtvis göras via vår app.
Med en seriös men inte allvarlig attityd ska vi åter ska få Sveriges befolkning att med glädje besöka Sveriges nya snabbmatskoncept och få en prisvärd upplevelse!

VÅRA RESTAURANGER
Arninge, Saluvägen 2
Vallentuna, Tuna Torg 6
Linköping, Erdtmans gata 7
Uppsala, Stångjärnsgatan 10
Norrköping, Nya Torget 6
Bålsta, Centrumstråket 4a

MERA OM OSS
www.bores.se
www.facebook.com
www.instagram.com

BORES Ansvar
För oss på BORES är handling viktigare än ord. Vi är helt övertygade om att våra insatser visar att situationer går att förändra. Att det vi gör skapar ringar på vattnet, skapar en rörelse, ett momentum som gör att vi alla vågar och vill engagera oss i positiv förändring. Förändring som har bäring på lång sikt och på bred front. En förändring som resulterar i acceptabel livskvalitet för alla, överallt. Därav vårt samarbete med EFD (Engineering For Development) där överskottet av alla våra take-away produkter går rakt in i nedan välgörenhetsprojekt. Svårare än så här behöver det inte vara.

BORES har bidragit till projektet Vätskeersättning

Info Bores
Bores